APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert Auto Arninkhof een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Diagnoses

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet Auto Arninkhof direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard

Automatische transmissie spoelen

Automatische transmissie spoelen

Onderhoud

Auto Arninkhof garandeert een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Opslag winter- en zomerbanden

Na een seizoenswissel kunt u bij Auto Arninkhof terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden

Airco-service

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op

Uitlijnen

Auto Arninkhof controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.